wp00ef7e52_02.jpg

Wandelweekend 16 tot 18 september 2023.

Ik heb ons wandelweekend gemist en blijkt dat er nog zijn. Wij hebben met ons team besloten van volgend jaar terug een weekend te organiseren.

Enkele betrouwbare bronnen hebben ons het hotel “ Zum Buchenberg “ in Rodt aanbevolen. Zie www.hotelrauschen.be

Rodt is een klein idyllisch dorp in het zuidoosten van België, nabij St. Vith. Het dorp is omgeven door weiden en bossen voor heerlijke wandelingen. Rodt en omgeving is de   “Place 2B” qua wandelingen., midden in de gezonde, verfrissende en verkwikkende natuur van de Belgische Eifel. Het ligt slechts op 114 km van Maasmechelen.

Het hotel is een kleinschalig familiehotel met 36 smaakvolle en modern ingerichte kamers. De kamers zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, kabel TV en Wifi. In het hotel vind je bovendien een groot café, een restaurant met lekkernijen en een grote tuin, waar het vooral in de zomer zalig vertoeven is.

Het restaurant biedt traditionele keuken aan, met plaatselijke producten, om van te smullen.

Ons wandelweekend 2023 zal doorgaan op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september 2023, met twee overnachtingen in HP. Wij kunnen over 15 dubbelkamers beschikken. Daar het hotel zeer geliefd is bij groepen, moeten wij snel schakelen om te reserveren.

De prijs voor een dubbelkamer in HP bedraagt 64 Euro/per persoon/per nacht.

Aan diegenen die wensen mee te gaan vragen wij een voorschot van 64 Euro per persoon te storten op rekeningnummer BE 34 0636 5347 5190 van Swennen Christian met vermelding “Weekend 2023” en dit voor 05 oktober 2022.

Christian, Linda, Victor, Patricia, Brigitte en Jean-Pierre staan in voor de organisatie van het weekend. Zijn er vragen, kan je altijd bij één van hen terecht.

Wat wandelen en genieten van de natuur, daarnaast lekker eten en drinken, ’s avonds een gezellige babbel, zijn de rode draad van het weekend.

Let op! Bij annulatie zonder geldige reden wordt er gevraagd om zelf voor een vervanging te zorgen.

Het bestuur,

 

wpc917f47d_02.jpg
wpc282190d_02.jpg
wp7bbf3b7a.png