wpfd291781_02.jpg

Hernemen activiteiten.

 

Hallo allemaal,

Vanaf de fase 2 kunnen sportclubs al opnieuw trainen, in de buitenlucht, maximum 20 personen, op veilige afstand en in aanwezigheid van een coach of begeleider. Onze vereniging is aangesloten bij de sportraad Maasmechelen en ik ben mij op de sportdienst gaan bevragen en wij vallen ook onder de noemer sportclubs.

Na de bedrijven, winkels, kappers, scholen gaan nu in fase 3 restaurants en cafés vanaf maandag 8 juni weer open.

De evolutie van de coronacijfers blijven gunstig evolueren en wij hebben besloten vanaf zondag 7 Juni 2020 onze activiteiten weer te hernemen. Wij starten voorlopig enkel met de doordeweekse activiteiten ’t is te zeggen maandag, woensdag en vrijdag joggen of wandelen om 9u15, dinsdag en donderdag joggen om 18u00 en zondag joggen en wandelen om 10u00, telkens aan de Salamander.

Het is de bedoeling om onze activiteiten gespreid in de tijd weer te starten en dit zo veilig mogelijk te doen.

Wij vragen de volgende basisregels te willen respecteren:

- Heb je koorts, moet je hoesten of niesten, ben je vermoeid of kortademig, heb je spierpijn, keelpijn, hoofdpijn, of een verstopte of lopende neus? Blijf thuis!

- Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

- Schud geen handen.

- Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Mogen wij ook vragen vanaf aankomst aan de Salamander deze regels al te willen respecteren en vanop afstand met elkaar een babbeltje te slaan.

Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen wij afwegen of wij de groep moeten splitsen om de afstandsregel te kunnen respecteren.

Iedereen moet voor zichzelf uitmaken of hij al dan niet al zal deelnemen aan de opstart van de activiteiten.

 

Het bestuur