wpfd291781_02.jpg

Update coronamaaregels.

Hallo allemaal,

 

Het aantal besmettingen met het coronavirus blijft stijgen in ons land. Vandaar dat de veiligheidsraad van 27 juli ons nieuwe maatregelen heeft opgelegd. Welke impact heeft dit op de werking van onze vereniging:

1) Volgens de laatste update kunnen de wekelijkse activiteiten blijven doorgaan. Uiteraard moeten hier de reeds hanterende veiligheidsvoorschriften blijven gerespecteerd worden. Zeker wanneer wij met te veel personen aanwezig zijn, is het aangeraden van in groepjes te wandelen. Voldoende afstand houden blijft hier de boodschap. Daarnaast beslist ieder voor zich of hij al dan niet komt joggen of wandelen.
 

2) Vanaf nu gaan wij onze activiteiten beperken tot die wekelijkse activiteiten. De dauwwandeling, herfstwandeling, kerstfeest en silvesterloop gaan wij voorlopig op on hold zetten. Ons ledenfeest op 03/10/2020 blijft een vraagteken en zien wij later wel, daar beslissen wij niet alleen over ( er is een voorschot betaald en moet er een overleg komen met de traiteur ). Eerder is er al aangekondigd dat Heppeneert ook niet doorgaat.

 

3) Wat het weekend betreft, wij hebben in het hotel 17 dubbelkamers en 1 enkelkamer in HP geboekt en hiervoor een voorschot betaald, daar beslissen wij dus ook niet alleen over. Bij de deelnemers is er terecht bezorgdheid of het wel goed is van het weekend te laten doorgaan. Zij die het weekend organiseren gaan hierover vergaderen en proberen met het hotel te overleggen en tot een goed compromis te komen. De deelnemers van het weekend zullen hierover binnenkort nieuws ontvangen.

 

Groeten,

Het bestuur,