wpf3064267_02.jpg

 

Verslag vergadering 13 maart 2024

                          

Aanwezig:  JP Holtof  – Linda Ramaekers – Claudine Van Nerum – Victor Monnissen  -  Jean Kusters – Bertie Bloemen -  Jos Gielen – Christian Swennen – Maliard JP

 

Verontschuldigd : Heynderickx Brigitte

 

Aantal leden: 102

 

Activiteiten jan -feb -maart 2024

 

14 jan 2024 – Sylvester loop,  wandeling & drink: het kioskje aan de Salamander kleurde rood van de vele kerstmutsjes.

Nadat wandelaars en joggers vertrokken werden onder leiding van onze Bérre de vuurtjes voor de warme Jägertee en choco in gereedheid gebracht. Onze voorzitter zorgde samen met zijn vrouwtje voor heerlijke wafeltjes, Linda en Christian voor de speculoos. Het was een mooie start voor het nieuwe jaar 2024.

Bedankt ook aan Frederick (Free) om de leiding te nemen om het groepje joggers te begeleiden.

 

23 feb 2024 – Avondwandeling: Jos en Claudine stonden in voor onze avondwandeling. Terwijl Jos de wandeling (zoals een ervaren” Ranger”) begeleide zorgde Claudine al voor de nodige voorbereiding in het “Stationneke”. Hotdog en wat drank smaakten prima na deze inspanning.

 

28 feb 2024 – Kienavond: Berthie, Brigitte en Christian offerden wat van hun tijd op als hulp bij de kienavond.

Daardoor leverde dit weer 600€ op voor onze clubrekening. Dit bedrag draagt ertoe bij dat er bij sommige activiteiten van de club een bijdrage, hapje of drankje voorzien wordt.

 

10 maart 2024 – Lentewandeling: JP had een wandeling voorzien aan de abdij van Herkenrode. Door werkzaamheden kon dit echter niet doorgaan. Als alternatief werd er een wandeling met vertrek aan het stationnetje van As voorzien.

Ondanks dat het zonnetje scheen was er maar een magere opkomst. Een mooie wandeling zorgde ervoor dat we er toch een mooie zondagnamiddag aan beleefden.

 

Activiteiten april -mei -juni 2024

 

1 april 2024 ( Paasmaandag) – Paasactiviteit: Joggen en wandelen aan de parochiezaal  Leut “ in de Dreef” om 10 uur.

De paashaas is druk in de weer om de paaseieren te kleuren. Hopelijk worden al de  onderdelen van zijn verfmachine stevig bevestigt zodat hij al de kinderen en kleinkinderen tevreden kan stellen. Verdere info en inschrijvingen staan op de reeds rondgestuurde mail.

 

20 april 2024- Avondje kegelen:  de opzet is samen een gezellig avondje doorbrengen met een drankje en wat kegelen. Onze voorzitter Pierre is bezig de nodige contacten te leggen.  Info volgt later.

 

4 mei  2024 – Bezoek Geitenboerderij in Membruggen: een wandeling in de Molenbeemden, daarna  “ het leven zoals het is” op de geitenboerderij met een verfrissing.  Als afsluiting een hapje in taverne “ bij Greetje” ( niet verplicht!)

Verder info en inschrijving volgt later via mail

 

10 t/m 14 juni 2024 -  wandelmidweek Ieper: vakantiehuis ligt vast. Verdere verloop wordt uitgewerkt door Rene.

 

Besluit:

- Soms staat er bij bepaalde clubactiviteiten de vermelding: “alleen voor leden”.

Dit zijn activiteiten waarbij de club een bijdrage doet! (een versnapering, borreltje onderweg ….) Dit wordt dan bekostigd door jullie lidgeld en de opbrengst van de kienavond.

Bij sommige andere activiteiten of feestjes zijn niet-leden wel toegelaten. Daar betalen deze dan ook de volledige onkosten voor deze activiteit. Dit terwijl de club een bijdrage doet voor de leden.

 

-  Voor ons wandelweekend  in Oudenaarde in september  hebben de organisatoren een weekendje doorgebracht in ons hotel Moriaanshoofd. Ondanks het slechte weer hebben we al een mooie planning voor dit wandelweekend.

 

Het bestuur