wpf3064267_02.jpg

 

Verslag vergadering 22 maart 2023

 

                           

Aanwezig:  JP Holtof – Brigitte Heynderickx – Linda Ramaekers – Claudine Van Nerum – Victor Monnissen  -  Jean Kusters – Bertie Bloemen -  Jos Gielen – JP Mailliard - Christian Swennen

 

Verontschuldigd :

 

Afwezig :

 

Ontslag als bestuurslid :  Roumans Noel

 

Aantal leden: 103

 

Activiteiten  feb - maart  2023

 

 

22 feb - Kienavond t.v.v. Maaslandse Jog & Wandelclub:  Door het College van Burgemeester en Schepenen werd de vergunning voor de kienwedstrijden voor onze vereniging goedgekeurd. Onze club krijgt dit echter niet zomaar!  3 clubleden zijn verplicht een handje toe te steken tijdens deze kienavond.

Brigitte, Bertie & JP hebben zich hiervoor ingezet. Dikke merci vanwege de ganse club voor jullie inzet.

 

24 feb - Avondwandeling: 41 deelnemers voor deze tocht! Claudine en Jos zorgden voor een mooi wandeling.

Tijdens de wandeling dwaalden onze lichtstralen regelmatig van de weg naar het bos. We moesten maar eens een spoor vinden van de toen nog vermiste Emilietta Chini uit Eisden. Jammer genoeg vernamen we het slechte nieuws een paar dagen later.

Als afsluiting van deze activiteit konden we genieten van een lekker Grieks saté schoteltje met een lekkere verfrissing.

Voor sommigen misschien wat teveel van het goede want achteraf bleek dat er menige attributen in het stationneke werden vergeten. Iedereen bedankt voor deze mooie, leuke avond.

 

 

Geplande activiteiten  apr – mei  2023

 

10 april: De Paashaas met het gouden Ei, wandelen en joggen met een hapje achteraf.

Dit zijn de activiteiten voor deze Paasmaandag!

Ouders, grootouders, kinderen en kleinkinderen hebben de gelegenheid hieraan deel te nemen. Een mail met uitgebreide uitleg

voor deze activiteit is naar de leden verstuurd. Niet vergeten vooraf in te schrijven!

  

 

20 mei- dauwwandeling: Met z’n allen vroeg uit de veren voor een mooie ochtendwandeling aan de Hompische molen in Stevensweert.

Meer uitleg: Grosjean Georges en Monnissen Victor. Verdere infomail volgt later.

 

 

Extra:

- Daar de Paasactiviteit kort voor de deur staat en het toch een serieuze inspanning vereist door de mensen die dit organiseren wordt er gevraagd om tijdig in te schrijven voor deze activiteit. Aantal deelnemers, (wandelaars, joggers, kinderen en kleinkinderen) is van belang om te zorgen voor een goede planning en juiste catering achteraf.

 

- Goedkeuring kasverslag 2022 en ondertekend door de bestuursleden tijdens deze vergadering.

 

 

Het bestuur