wp537d4997_02.jpg

 

JAARPROGRAMMA 2019

 

Op onze site vinden jullie de activiteitenkalender voor 2019.

 

Ook in 2019 gaan wij door met onze trainingen in de week en op zondag. Het motto van onze club blijft “lekker lopen of wandelen op maat en nadien een gezellige babbel bij een cappuccino in ons clublokaal Club Italia”.

 

De meer gedreven lopers kunnen vrijblijvend met Noël of Jos G aan wedstrijden deelnemen.

 

Om de groepsgeest te bevorderen bieden wij naast ons gewoon programma nog wat andere activiteiten aan. De Paasjogging, onze 5,10,15 en 20 km, Heppeneert en de Kerstjogging blijven zowat de rode draad in ons programma. Onze trainers zullen de trainingsintensiteit aanpassen in functie van deze activiteiten. Natuurlijk kiest ieder lid nog altijd zijn eigen afstand dat hij wil lopen, alsook zijn tempo. Niets moet alles mag en kan.

 

Leden die omwille van hun gezondheid en/of kwetsuren niet meer intensief aan het lopen toekomen, kunnen altijd in plaats van joggen wat wandelen (iedere maandag, woensdag en vrijdag op hetzelfde uur als het joggen). Voor meer informatie kan je terecht bij Claudine.

 

In 2019 worden opnieuw 4 wandelingen georganiseerd waaraan ook onze joggers kunnen deelnemen en dit zijn onze avond, lente, zomer en herfstwandeling. Daarnaast organiseren wij nog een uitstap naar Antwerpen en Maastricht. Verder gaan wij nog proberen deel te nemen aan Bilzen Mysteries.

 

In augustus trekken wij er weer een weekendje op uit, dit jaar naar Hausen-Wied in Westerwald.

 

Wij hopen van samen met jullie in 2019 weer vele fijne momenten te mogen beleven.

 

Het bestuur