wp537d4997_02.jpg

 

JAARPROGRAMMA 2020

 

Op onze site vinden jullie de activiteitenkalender voor 2020.

Ook in 2020 gaan wij door met onze trainingen in de week en op zondag. Het motto van onze club blijft “lekker lopen of wandelen op maat en nadien een gezellige babbel bij een cappuccino in ons clublokaal Club Italia”.

De meer gedreven lopers kunnen vrijblijvend met Noël of Jos G aan wedstrijden deelnemen.

Om de groepsgeest te bevorderen bieden wij naast ons gewoon programma nog wat andere activiteiten aan. De Paasjogging, Heppeneert en de Kerstjogging blijven zowat de rode draad in ons programma. Onze trainers zullen de trainingsintensiteit aanpassen in functie van deze activiteiten. Natuurlijk kiest ieder lid nog altijd zijn eigen afstand dat hij wil lopen, alsook zijn tempo. Niets moet alles mag en kan.

Leden die omwille van hun gezondheid en/of kwetsuren niet meer intensief aan het lopen toekomen, kunnen altijd in plaats van joggen wat wandelen (iedere maandag, woensdag en vrijdag op hetzelfde uur als het joggen). Voor meer informatie kan je terecht bij Claudine of iemand van het bestuur.

In 2020 worden opnieuw 4 wandelingen georganiseerd waaraan ook onze joggers kunnen deelnemen en dit zijn onze winter, lente, zomer, herfstwandeling en asperges tocht.

Van 15- tot 19juni trekken wij voor ons mid week wandelkamp naar Vielsalm. In augustus gaat ons wandelweekendje door in Bouillon.

Wij hopen van samen met jullie in 2020 weer vele fijne momenten te mogen beleven.

 

Het bestuur