wp537d4997_02.jpg

Woordje van de voorzitter

 

Wij hadden allemaal gehoopt dat we tegen dit jaareinde de pandemie, die ons zo hard treft, zouden hebben bedwongen. Helaas is dat niet zo en zijn wij aan onze derde prik toe en duikt daar ineens de “ Omikron “ op.

 

Het virus raakt ons allemaal en er lijkt maar geen einde te komen aan deze crisis. Daardoor worden wij soms ongeduldig, ontmoedigd, geërgerd. Dat is normaal.

 

Corona heeft onze vereniging ook grondig door elkaar geschud. Heel wat leden zijn teruggeplooid op zichzelf. Samenkomen is evenwel belangrijk. Mensen hebben in deze tijden nood aan verbinding. Daarom blijven wij inzetten om in de week en op zondag in de open natuur zo veilig mogelijk te joggen en te wandelen. Daarnaast hopen we ook op termijn de andere activiteiten weer te kunnen organiseren en daar kijken we naar uit.

Blijven bewegen en sporten is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid, ook in deze moeilijke tijden. Je versterkt je veerkracht door regelmatig te bewegen, waardoor het makkelijker wordt om ook in deze tijden mentaal gezond te blijven.

Leden die met een ziekte kampen, of herstellende zijn, van harte beterschap gewenst! We hopen met z’n allen op een spoedig herstel.

 

Het bestuur wenst jullie een jaar zonder verdriet of tegenslag en mogen de dagen, weken, maanden gevuld zijn met liefde en een lach.

Het bestuur

 

 

 

 

 

 

                                                                        

 

 

 

wp12053e65_02.jpg